• lør. apr 20th, 2024

Hvor kan man købe billig maling?

ByRedaktionen

jun 13, 2021

Trænger boligen efterhånden til et nyt lag maling? Hvis dette er tilfældet, så skal der nu købes rigeligt ind med afdækningsplast, malerruller, pensler og så selvfølgelig noget god kvalitetsmaling. Og dette kan ofte gå hen og blive en rigtig dyr affære. For billig maling hænger jo desværre ikke på træerne – eller gør den? Ok, måske ikke helt, men til gengæld findes der et sted, hvor du kan få kvalitetsmaling til en pris der bestemt ikke vil ruinere dig. Må vi præsentere dig for nordicmaling.dk – din nye bedste ven, når det kommer til billig maling.

1. Billig maling indvendigt

Uanset om du skal have malet gulve, vægge, lofter eller hele molevitten, så finder du alt hvad du skal bruge til opgaven hos Nordicmaling – og til en pris der ganske enkelt banker konkurrenterne af banen. Og du behøver desuden ikke bekymre dig om kvaliteten hos Nordicmaling. Nordicmaling sælger nemlig udelukkende de bedste mærker – men til en brøkdel af prisen.

2. Gulvmaling

Lad os starte fra bunden af med lidt god gulvprodukter, hvilket du selvfølgelig kan finde rigeligt af hos Nordicmaling. Tag f.eks. et kig på deres flotte hjemmeside, og du vil nu blive præsenteret for alle de bedste mærker indenfor gulvmaling, gulvlak, gulvolie, ludbehandling og trærens. Og det bedste ved det hele er nok prisen, der giver dig den kvalitet du er på udkig efter til en markant lavere pris.

3. Vægmaling

Hvis du til gengæld skal male dine vægge, så kunne du f.eks. vælge et par spande af de fremragende vandbaserede vægmalinger fra enten Sadolin eller Nordsjö. For med enten Nordsjö eller Sadolin på malerullen vil du nemlig ikke blot have en af de bedste dækevner på markedet. Du vil samtidigt også arbejde med nogle rigtig miljøvenlige produkter, der ikke blot er god ved naturen, men såmænd også bedre for dit helbred. Og hos Nordicmaling kan du oven i købet vælge lige præcis den glans der passer dig – nemlig fra 5-25. Bedre bliver det vist ikke.

4. Loftmaling

Når det kommer til loftmaling, så vil du ligeledes kunne finde rigeligt med billig maling hos Nordicmaling. Så uanset om du skal lysne eller male dit træloft eller måske pifte dit gipsloft op, så finder du det her. Vælg mellem mærker, såsom Nordsjö, Sadolin, Junckers, Trip-trap og mange flere.

5. Billig maling udvendigt

Nu hvor det indvendige af boligen er klaret, så skal det også kort handle om yderdelen. Og også her er Nordicmaling mere end leveringsdygtige. Og her kan du igen finde masser billig maling fra alle de bedste mærker til alt fra vinduesmaling, tagmaling, træbeskyttelse, afrens såvel som facademaling. Der er med andre ord ingen grund til at shoppe andre steder end hos Nordicmaling.

6. Alt det rigtige malerværktøj

Sidst men ikke mindst, så kan du også finde alt det nødvendige malerværktøj hos Nordicmaling. Find alt fra malerruller (i alle de mest populære størrelser), malerbakker, forlængere, skrabere, malertape, afdækningsplast og meget meget mere.

Som du nok kan se, så bør Nordicmaling derfor være dit første og sidste valg til at dække alle dine malerbehov – både indvendigt og udvendigt.