• tors. dec 7th, 2023

Hvorfor privatleasing? 6 fordele ved at lease privat

ByRedaktionen

jun 4, 2021

Selvom danskerne traditionelt set altid har foretrukket at købe deres biler, så har flere og flere i disse år dog fået øjnene op for de mange fordele som privatleasing kommer med. Rigtigt mange folk er nemlig rigtigt glade for den store fleksibilitet og økonomiske stabilitet som privatleasing har. Hvis du også går med tanker om at privatlease din næste bil, så er det nu du skal spidse ører. For her får du nemlig 6 klokkeklare fordele forbundet med privatleasing.

1. Du slipper for værditab på bilen

Nok en af de største fordele ved privatleasing er, at du nu helt slipper for at skulle lide under et eventuelt værditab forbundet med ethvert videresalg. Værditabet er nemlig en af de allerstørste omkostninger forbundet med at eje en bil, og dette slipper man jo helt for at skulle bekymre sig om med en leaset bil – der jo netop blot skal leveres tilbage til leasingselskabet efter endt leasingaftale.

2. Du kan få et køretøj til en lav månedlig ydelse

En stort set lige så vigtig fordel ved privatleasing er naturligvis, at du ofte vil kunne få et køretøj til en utroligt lav månedlig ydelse – og således spare penge ved at lease fremfor at købe. F.eks. kan du på bmcleasing.dk finde køretøjer helt ned til 1000 kroner om måneden – og i en lang række af de mest populære modeller.

3. Leasingselskaber vil oftest have lavere finansieringsomkostninger

Langt de fleste leasingfirmaer vil desuden være i stand til at forhandle sig frem til betydeligt lavere finansieringsomkostninger end os almindelige dødelige. Og dette vil i sidste ende komme dig som kunde til gode i form af markant lavere priser.

4. Slut med dyre billån

En anden fordel ved privatleasing fremfor et traditionelt bilkøb er naturligvis, at du med leasing helt slipper for at skulle optage dyre billån i banken. Desuden oplever en hel del mennesker desværre også, at det kan være særdeles vanskeligt at få banken til at godkende et lån til køb af en ny eller brugt bil. Men heldigvis kan du i dag gå direkte udenom banken, og blot lease dit næste køretøj – og ofte til lige så gode betingelser.

5. Du kan skifte bil når det passer dig

Der er ikke meget der forsvinder hurtigere end duften af en ny bil, og mange folk drømmer derfor om at kunne skifte køretøj når de bliver træt af deres eksisterende køretøj. Og den gode nyhed er, at dette faktisk er fuldt ud muligt hvis man privatleaser. Mange leasingselskaber tillader nemlig uden problemer, at man bytter sit leasede køretøj ud med en anden model, hvis dette nu skulle falde en ind.

6. Mindre engangsbeløb

I modsætning til de typisk 20% af bilens pris der skal betales som startbeløb ved et bilkøb, så vil du med privatleasing kunne slippe så billigt som 5% af bilens samlede pris som engangsbeløb. Privatleasing kræver således markant mindre startkapital end et bilkøb. Og så vil service, vedligeholdelse og reparationer endda ofte også være inkluderet i leasingaftalen.