• tors. dec 7th, 2023

Kør en tur ud i det blå

ByRedaktionen

mar 22, 2022

Min lille bil viser mig en del af verden

Måske har jeg en rastløs sjæl. Et af de kæreste ting i mit liv er helt klart min bil, fordi den kan hjælpe mig omkring i verden på en let måde. Der er så mange ting, som jeg er nysgerrig på. jeg er lidt af en tech nørd, og til daglig sidder jeg og udvikler software til førerløse biler. Det er en kilde til stor glæde for mig, og i min optik har det også noget med bevægelse at gøre.

Bed and breakfast

Det er en gammel drøm for mig at åbne en bed and breakfast. Nu har jeg selv været på så mange dejlige steder og mødt så mange skønne folk på alle mine ture.

 

For mig er det vigtigt, at den bed and breakfast, jeg skulle have, ville være så grøn som overhovedet muligt. Miljøvenlighed er meget vigtigt for mig. Jeg kunne for eksempel ikke forestille mig ikke at have kapok dyner, fordi jeg både gerne vil have miljøvenlige dyner og dyner, som er allergivenlige. En temperaturregulerende dyne kunne også være en god idé. I det hele taget har jeg mange gode idéer til, hvordan min bed and breakfast kunne blive et godt og grønt stoppested for rejsende. Det skal være et sted, hvor de kan sove med en god samvittighed overfor klimaet. Du kan finde en kapok dyne her.

Fyn er fin

Danmark er et ørige, og en af vores helt skønne øer er ude tvivl øen Fyn. Øen i midten af riget. Der er så mange fine steder, man kan tage hen, og det indenfor en overskuelig rækkevidde, så man kan både nyde sin biltur, men også have glæde af at have tid til at komme ud at vandre og bare være ude i naturen, sidde på en bænk og se ud over vandet, holde picnic. Det samtidig med, at man har sig en god road trip.

 

Fyn er fin på så mange måder. Der er en grund til, at man optager så mange film på Sydfyn, for der er simpelthen så dejligt. Så er der Odense, hvor vores eventyrforfatter er født. Jeg er faktisk medinvestor til en app, der åbner H.C. Andersens eventyr for alle os eventyrere herhjemme, og er vi egentlig ikke alle eventyrere, når det kommer til stykket. Jeg kan rigtig godt lide appens kombination af oplevelse i det fysiske rum og så den gode teknologiske oplevelse, som spiloplevelsen giver. Der er nemlig også et element af spil i den app.

 

Kære alle. Jeg vil bare gerne opfordre jer til at køre en tur ud i det blå. Det styrker den grønne bevidsthed at komme lidt ud at se på verden.