• tors. dec 7th, 2023

Leasing af brugt bil vs. Leasing af ny bil

ByRedaktionen

okt 10, 2021

Der er mange forskellige leasingløsninger derude, som du kan vælge imellem, når du overvejer leasing. To af dem er leasing af brugt bil og leasing af ny bil. Men hvad er egentlig fordelene og ulemperne ved de to løsninger, og hvordan vælger du imellem dem? Det får du svaret på her.

Leasing af brugt bil giver dig billigere leasing

Selvom langt de fleste autohandlere reklamerer med leasing af ny bil, så kan du faktisk også vælge leasing af brugt bil. Og det kan være en mere hensigtsmæssig løsning i nogle tilfælde, for der er faktisk rigtig mange fordele ved at vælge leasing af brugt bil. En af de allerstørste fordele er, at det er billigere at vælge leasing af brugt bil end af ny bil. Det kan altså være en fordel, hvis budgettet til leasing ikke er stort, eller hvis du bare gerne vil spare nogle penge. Leasing af brugt bil giver også mulighed for at få mere bil for pengene, selvfølgelig også fordi det er billigere. Det gør, at du måske kan drømme lidt større, når du skal lease, og måske kan du oven i købet få opfyldt dine bildrømme. Med leasing af brugt bil får du selvfølgelig en bil til leasing, som er i god stand, og som du stadig kan få masser af køreglæde i.

Leasing af ny bil kan være lækkert men dyrt

Selvom der er masser af fordele ved leasing af brugt bil, så kan det selvfølgelig være tillokkende med at lease en ny bil. En ny bil er nemlig typisk virkelig lækker at køre i, og det er altid rart at vide, at der ikke er nogen, der har haft bilen før, som ikke har behandlet den ordentligt. Men med leasing af brugt bil får du også en bil, der stadig kører rigtig godt og er i helt fin stand. Du skal derfor ikke være bekymret på den front, hvis du overvejer leasing af brugt bil. Vælger du leasing af ny bil med få års mellemrum, kan det også blive langt dyrere for dig i længden. Til gengæld får du jo altså en helt ny bil, der langt henad vejen også har flere typer af nyt ekstraudstyr.

Find leasing af brugt bil hos BMC Leasing

Leder du selv efter leasing af brugt bil, kan du finde det hos BMC Leasing. Der finder du leasing af brugt bil billigt – faktisk helt ned i prislejet 1.000-2.000 kr. om måneden, så der er noget til alle budgetter. De har mange forskellige biler stående, for eksempel biler med automatgear, så du kan finde en bil med lige præcis de kvalifikationer, som du har brug for. Du kan se alle de biler, som de har hjemme lige nu på bmcleasing.dk. Med leasing af brugt bil hos BMC Leasing kan du nyde godt af masser af fordele, for eksempel værkstedssamarbejder over hele landet, kort opsigelsesperiode samt mulighed for korttidsleasing. Du kan også bestille tid til prøvekørsel, så du kan afprøve bilen, inden du vælger den.