• lør. apr 20th, 2024

NovaSolar: Det skal være nemt og tilgængeligt at få en varmepumpe

ByRedaktionen

jun 29, 2021

Med den stigende efterspørgsel på varmepumper herhjemme er der intet at sige til, at udbuddet ligeledes vokser. Der findes derfor i dag en lang række forhandlere, der alle kan tilbyde dig varmepumper indenfor en lang række prisklasser. Det kan derfor være lidt af en overvældende følelse at shoppe varmepumpe for første gang. For hvilken forhandler vil egentlig give dig de bedste priser i kombination med de bedste betingelser? Heldigvis findes der et nemt svar på dette spørgsmål. Du skal nemlig springe alle de andre tilbud over, og i stedet kaste blikket i retning af pæredanske Novasolar. For hos Novasolar er det både nemt, hurtigt og ikke mindst billigt at få sig en ny varmepumpe.

1: Luft til luft varmepumper

Hvis du har brug for en miljøvenlig løsning til dit parcelhus, sommerhus eller f.eks. kolonihavehus, så vil du hos Novasolar kunne finde de bedste mærker til den bedste pris. hvis du besøger deres flotte hjemmeside, så vil du nu i ro og mag kunne gennemgå de mange forskellige modeller fra anerkendte kvalitetsmærker, såsom Panasonic, Mitsubishi (herunder deres Hero-model) såvel som Daikin eller norske Wilfe – hvor sidstnævnte kan fås i f.eks. en lækker gulvmodel. Dog kan det ikke anbefales at vælge de allerbilligste modeller, hvis du ønsker dig en økonomisk og effektiv opvarmning. Det anbefales i stedet at du vælger en model i midterklassen fra enten Panasonic eller Mitsubishi, der typisk blot vil koste en lille smule mere end de billigere mærker – typisk et sted mellem 7-8000 kroner.

2. Luft til vand varmepumper

Er du træt af de hundedyre varmeregninger til enten dit gas- eller oliefyr. Hvis svaret er ja, så kan Novasolar selvfølgelig også hjælpe dig her. For ved at skifte førnævnte gas- eller oliefyr ud med en splinterny luft til vand varmepumpe, så kan dit centralvarmeanlæg nu træde ind i det nye og langt mere miljøvenlige århundrede. Og på samme måde som med Novasolars luft til luft varmepumper, så vil du nu med blot et par klik blive præsenteret for en lang række af de bedste luft til vand varmepumper fra Panasonic på markedet i dag  – til landets nok skarpeste priser.

3. Alt samlet på et sted

Når dette så er sagt, så skal den nye varmepumpe naturligvis også monteres af en KMO-certificeret montør, der ved hvad han/hun laver. Og den gode nyhed er, at du naturligvis også kan finde et godt monteringstilbud hos Novasolar, der inkluderer alt fra selve opsætningen, kabel- og rørføringen såvel som opstarten af varmepumpen. Og alt dette kan faktisk arrangeres på mindre end fem minutter, og så kan du jo bare læne dig tilbage og vente på at din nye varmepumpe ankommer ved hoveddøren. Sidst men ikke mindst kan du naturligvis også bestille det årlige (og typisk lovpligtige) serviceeftersyn hos Novasolar til en ganske overkommelig pris. Så som du nok kan se, så bliver det ganske enkelt ikke nemmere end hos Novasolar – både når det kommer til selve købet af varmepumpen, monteringen såvel som de nødvendige serviceeftersyn.

Novasolar er her nemlig for at gøre dit liv langt langt nemmere og billigere – i det mindste når det kommer til varmepumper.