• tors. dec 7th, 2023

Opbevaring af smykker: 5 funktionelle og æstetiske løsninger

ByRedaktionen

mar 20, 2021

Et smykke kan gøre en stor forskel i dit outfit, og et smukt smykke fortjener også at blive opbevaret ordentligt, når du ikke længere har det på. Det kræver nemlig lidt at sørge for, at et værdifuldt smykke holdes pænt, og derfor er det også en god idé at opbevare det på en måde, så det ikke tager skade. Her får du 5 forslag til funktionelle og æstetiske løsninger til opbevaring af smykker.

1. Gennemsigtigt smykkeskrin lader dig se på dine smykker

Har du et lille bord med makeup eller accessories, så kan et lille gennemsigtigt smykkeskrin pynte rigtig fint, fordi du kan se dit favorit smykke gennem låget, samtidig med at dit smykke ligger, så det ikke samler støv. Du kan for eksempel få denne løsning med det gennemsigtige smykkeskrin Clear fra mærket Nomess, hvor der også er små rum, så du kan adskille flere smykker fra hinanden.

2. Lad et smukt smykke pynte på et smykketræ

Der findes rigtig mange forskellige flotte løsninger til opbevaring af smykker, og en løsning, der går igen hos flere brands, er smykketræet. De fine grene på et smykketræ gør det let at hænge et enkelt smykke eller flere, så det også ser dekorativt ud, og du har et godt overblik over, hvilke smykker du egentlig har. Blandt andet har mærker som Lene Bjerre og Koziol begge lavet smykketræer, og du kan finde begge på for eksempel trendyliving.dk.

3. Skandinavisk minimalisme til dit smykke på natbordet

Tager du dine smykker af som det sidste hver aften, og går du for eksempel med et smykke som en vielsesring eller lignende, så kan det være rart at have noget stående på natbordet til at opbevare dine smykker. Dot Aarhus har lavet Hang On smykkeholderen i smukt træ, og den vil pynte på ethvert natbord.

4. Pak et værdifuldt smykke væk i et smykkeskrin

Vil du ikke lade et bestemt smykke ligge fremme, så kan du også finde forskellige smykkeskrin, der både pynter, men også gemmer dine smykker lidt ad vejen. Hos TrendyLiving kan du finde det fine Gutta smykkeskrin fra AYTM, og det fås i flere farver, så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst, eller som matcher det rum, som du gerne vil have smykkeskrinet stående i.

5. Find en løsning, der passer til dig

Netop fordi der findes så mange forskellige løsninger til opbevaring af smykker, kan du sagtens tillade dig at være kræsen, så du kan finde en løsning, der nærmest er skræddersyet til dig. Hos TrendyLiving kan du finde alt fra smykketræer til smykkeskrin, så du kan passe godt på dine smykker, samtidig med at du let kan finde dem igen.

Bestiller du hos TrendyLiving kan du få dag til dag levering på lagervarer, og de har e-mærket, der er din garanti for en sikker handel på nettet. Derudover har de også prisgaranti, så du får en god pris på din opbevaring til smykker og ikke betaler overpris for kvalitet.