• lør. apr 20th, 2024

SikkerhedsGiganten: Din forhandler af sikkerhedsudstyr og meget mere

ByRedaktionen

nov 30, 2020
Construction worker truss installation

Har du før rendt fra én butik til den næste for at få købt alt det, du har brug for af rengøringsmidler, værnemidler, midler til bekæmpelse af skadedyr og lignende? Det er der ingen grund til, for SikkerhedsGiganten har samlet det hele på én side, så du blot skal klikke alle dine ønskede produkter i indkøbskurven og vente på at få det leveret. Læs mere her.

SikkerhedsGiganten har 20.000 produkter på siden

Uanset om du mangler værnemidler, arbejdstøj, ting til førstehjælp, sikkerhedsudstyr eller meget andet, så kan du finde det hos SikkerhedsGiganten. De er nemlig Danmarks største forhandler af sikkerhedsudstyr, og det betyder, at du kun skal ét stop på din tur rundt mellem hjemmesider for at få alle de produkter, du har brug for. Faktisk kan du på sikkerhedsgiganten.dk finde op mod 20.000 produkter, så der er altså noget at vælge imellem.

Har du for eksempel problemer med myrer, så kan du finde forskellige former for effektiv myrebekæmpelse samt midler mod mus, rotter, hvepse og mange andre insekter og dyr. Har du brug for professionelle rengøringsmidler, kan du både finde graffitifjerner, desinfektion, gulvvask og meget mere. SikkerhedsGiganten har også et kæmpe udvalg af arbejdstøj i høj kvalitet, og du kan også finde masser af filtrerende ansigtsmasker, hvis det er det, du står og mangler.

Du er i centrum hos SikkerhedsGiganten

Hos SikkerhedsGiganten er det dig, der er den vigtigste kunde. De ved nemlig, at glade og tilfredse kunder kan svare sig, og derfor bestræber de sig også på at have Danmarks bedste kundeservice. Du kan altså sagtens forvente et højt serviceniveau hos SikkerhedsGiganten uden at blive skuffet.

Endnu en fordel ved at købe dit sikkerhedsudstyr m.m. hos SikkerhedsGiganten er, at de har super konkurrencedygtige priser, så du er sikker på, at du kan få den bedste pris på de produkter, du leder efter. Handler du for over 600 kr., får du gratis levering, og SikkerhedsGiganten leverer dine varer hurtigt, så du ikke skal vente længe på at komme videre med din opgave eller dit projekt.

Få hjælp hos SikkerhedsGiganten

Hos SikkerhedsGiganten kan du finde en hel sektion, der hedder ”viden om”. Den er lavet for, at du kan finde rundt i sikkerhedsudstyret, selvom du ikke ved noget om det på forhånd. For eksempel kan du finde guides til beklædning, åndedrætsværn, handsker og meget mere, så du ikke behøver at lade dig forvirre over fagtermer, typer, eller hvad du ellers kunne studse over. Du kan også finde en guide til, hvordan du bruger ørepropper korrekt, og hvornår du skal bruge høreværn. ”Viden om”-sektionen er lavet som en slags FAQ, så du kan få svar på de mest almindelige spørgsmål.

Har du yderligere brug for hjælp, kan du altid kontakte SikkerhedsGiganten på enten telefon eller mail, og de vil bestræbe sig på at gøre, hvad de kan for at hjælpe dig ud fra den ekspertviden, de sidder med, så du kan komme bedst fra start, når du skal handle sikkerhedsudstyr.