• tirs. sep 26th, 2023

Skab det perfekte børneværelse med det rette sengemøbel

ByRedaktionen

jun 13, 2021

Det kan være svært at indrette børneværelset helt perfekt, for det skal både være realistisk at lave, men det skal også inspirere dit barn til leg og fantasi, samtidig med at det også skal være et rum med plads til afslapning. Men med en køjeseng eller en højseng kan du skabe et børneværelse, der opfylder alle kriterierne.

Lad dine børn dele værelse med en køjeseng

Har du to børn, der enten er nødt til at dele værelse eller som bare nyder godt af at dele, så kan en køjeseng være løsningen for dig. En køjeseng tager ikke nær så meget plads som to enkeltsenge, og så kan en køjeseng også være med til at skabe lidt ekstra hygge, fordi den kan fungere som en hule, der kan inspirere til leg og hygge.

Med en køjeseng fra LIFETIME Kidsrooms kan du løfte børneværelset til et helt andet niveau, da du kan få en køjeseng med et lille hus i overkøjen, der automatisk indbyder til masser af leg og fordybelse. Eller er det vigtigt for dig og dine børn, at der er god plads til at læse hyggelige godnathistorier om aftenen, så laver LIFETIME Kidsrooms også en køjeseng i familieudgave, hvor underkøjen er lidt bredere, så du kan lave en hyggelig stund ud af putningen om aftenen. Der er dertil også en praktisk trappe til overkøjen, hvor der er plads til opbevaring.

Brug en højseng til at skabe ekstra rum i børneværelset

Hvis dine børn gerne vil have hver deres værelse, eller hvis du bare har et enkelt barn, så er der også masser af mulighed for at indrette et hyggeligt værelse med masser af plads til leg. Med en højseng kan du nemlig skabe et helt ekstra rum i værelset til dit barn, fordi der også er plads til leg og fordybelse i pladsen under sengen. Du kan for eksempel indrette en lille plads med skrivebord under sengen, så dit barn har plads til at sidde og for eksempel lave lektier, eller du kan indrette det som en lille hyggekrog, der kan være udgangspunkt for masser af leg for dit barn. En højseng fås i mange forskellige modeller, og LIFETIME Kidsrooms laver flere forskellige modeller, der kan passe ind på børneværelset. Du kan finde dit barns højseng lige her.

Indret børneværelset med køjeseng eller højseng med god samvittighed

Med en køjeseng eller højseng fra LIFETIME Kidsrooms kan du også have god samvittighed, for LIFETIME Kidsrooms har tænkt bæredygtighed og miljø ind i deres møbler. Alle senge er produceret i Danmark i FSC-certificeret træ, og for hvert andet træ, de bruger i produktionen til for eksempel en højseng eller køjeseng, plantes der tre nye træer. Derudover er produkterne fra LIFETIME Kidsrooms i høj kvalitet, og de holder i mange år fremover, så du skal ikke udskifte dem igen efter få år. Du kan se hele udvalget af LIFETIME Kidsrooms senge og andre møbler på lifetimekidsrooms.dk, hvor du også finder masser af tilbehør til indretning af børneværelset.