• lør. apr 20th, 2024

Valg af skumlanse til Nilfisk og Kärcher

ByRedaktionen

dec 28, 2022

Har du prøvet at stå i en situation hvor skummet, der kom ud af din Kärcher eller Nilfisk skumlanse måske ikke var helt så tyk som du forventede?

Så er det håb forude med 2 nye guides leveret af skumlanser.dk. Sitet har specialiseret sig i at finde de bedste skumlanser på det danske marked til bilvask, herunder også tilbehør, der passer sammen med højtryksrensere som er tilgængelige på markedet. 

Hvad er udfordringen

Nogle af de skumsprayere/skumlanser, der leveres sammen med de højtryksrensere, der kan købes på det danske marked, kan have udfordringer med at skabe en skum, der er tyk nok til bilvask. 

 

Det er vigtigt at skummen bliver tyk nok, da det øger vedhæftningsevnen til lakken.

Når skummen kan sidde længere tid på lakken, formår det at opløse det skidt, der sidder på lakken mere effektivt og dermed kan det trække mere af snavset med ned, når bilen vaskes. 

Ved at der er mindre snavs på lakken efter forvask med skumlanse og højtryksrenser, så er der mindre risiko for at bilen den ridses i den efterfølgende bilvask. 

 

Husk en god skum

Skumlansen ér en af de 3 komponenter til en god skum på bilen. Højtryksrenseren og en god snowfoam er de 2 andre dele. Sørg derfor for at få en god skum, udviklet til bilpleje som forvaskeprodukt med, hvis du vælger en anden skumlanse. 

 

Men hvilken skal du så vælge?

Kärcher skumlanse

Det vigtigste når du skal vælge ny skumlanse til Kärcher er at den passer på din oprindelige fatninger og at skumlansen kan producere det tykke skum, som er nødvendigt til bilvask. Læs denne guide til valg af Kärcher skumlanse, hvor du også kan se om du kan bruge udstyr fra f.eks. AVA. 

Nilfisk skumlanse

Til Nilfisk er det vigtigste at du kan få nok skum uanset model af højtryksrenser og at den passer sammen med dit oprindelige udstyr. Læs denne guide til valg af Nilfisk skumlanse

Overvej at skifte til Quick Release

Fælles for både Kärcher og Nilfisk er at du kan vælge at skifte grebstypen til Quick Release. Det kan være en god overvejelse at tage, samtidig med at du overvejer om du skal have en ny skumlanse. Ved at skifte grebet, der følger med din højtryksrenser, kan du få et kortere greb, som gør det væsentligt nemmere at vaske bil, da du nemmere kan komme ind i hjulkasser og du får adgang til en lang række dyser og forlængere med det internationalt anerkendte Quick Release system. Det er en lidt større ændring, hvor du i så fald vil skulle have en adapter til dit eksisterende udstyr eller skifte grebet når du gerne vil bruge noget af det udstyr, der fulgte med din højtryksrenser.